Dafne Akerboom

on

 

150502_Anouk_-164Hello there! Mijn naam is Dafne Akerboom en ik wil jullie graag wat over mijzelf vertellen. Ik ben een student aan de Hogeschool van Amsterdam en volg de studie Media, Informatie en Communicatie. Mijn streven is om mediaprofessional te worden en ik hoop er tijdens deze studie achter te komen in welk werkveld ik aan de slag wil gaan.

Vorig jaar heb ik een korte stage van tien weken gelopen om erachter te komen wat mijn interesses juist wel of niet zijn. Ik heb stage gelopen bij een evenementenbureau en had niet de juiste verwachtingen van de werkzaamheden. Het was veel werk op het kantoor zelf, terwijl ik dit juist wil combineren met op pad gaan. Het is een hele leerzame stage geweest, want ik kreeg veel verantwoordelijkheid en ben erachter gekomen dat mijn interesse hier niet ligt.

Vervolgens heb ik de specialisatie Digitale Media gevolgd. Tijdens deze specialisatie heb ik aan het project Web & App gewerkt. Ik vond dit een uitdagend project en heb een fijne samenwerking gehad met mijn projectgroep. We hebben een prototype gemaakt van een applicatie gemaakt voor Amsterdam Marketing. Voorafgaand aan dit prototype hebben we eerst een adviesrapport geschreven. Amsterdam Marketing was zeer enthousiast over ons idee en daarom kregen we een go. AmsterTrash is de applicatie die wij bedacht hebben en deze moet ervoor zorgen dat studenten in Amsterdam meer gaan recyclen. Om dit te stimuleren krijgen zij hiervoor een beloning en dit zal uiteindelijk bijdragen aan een schoner Amsterdam.

Zelf ben ik actief op WordPress als blogger. Ik vind het belangrijk om originele teksten te schrijven en te creëren en dat kan ik op deze manier goed oefenen. Bloggen is gerelateerd aan mijn studie en ik kan mijn passie ‘koken’ met andere delen. Theorieën en methodes die we op school leren kan ik toepassen op mijn blog en tegelijkertijd heb ik plezier in het maken van content dat over voeding en lekker eten gaat.

Benieuwd naar mijn artikel over het dilemma ‘scriptie versus droombaan’? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn How To artikel ’10 tips voor het verkrijgen van meer volgers op een blog/column’? Klik dan hier

0 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jiska schreef:

  Mooi om te lezen dat je zo jouw passie en interesse gaandeweg hebt gevonden! You go girl!

 2. Jiska schreef:

  Mooi om te lezen dat je zo jouw passie en interesse gaandeweg hebt gevonden! You go girl!

 3. Kelly schreef:

  Leuk Daf! Veel succes! XX

 4. Kelly schreef:

  Leuk Daf! Veel succes! XX

 5. kdm schreef:

  Hallo dafne mooie blog succes met je verdere studie ik hoop dat er nog meer van dzeze mooie blogs komen

 6. kdm schreef:

  Hallo dafne mooie blog succes met je verdere studie ik hoop dat er nog meer van dzeze mooie blogs komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *