Chynna Jansen

on

DSC02626bwVan fotografie tot uitnodigende teksten, van videobewerking tot webdesign en van een papieren schets tot de laatste pixel. Chynna (22) is creatief in woord en beeld.

Chynna heeft een brede interesse op het gebied van media, maar haar passie ligt bij schrijven. Haar stage volgde ze bij Simpelschrijven, waar ze het geschreven woord ontmoette. Sinds februari 2015 werkt ze met veel plezier bij Hessing Supervers aan de communicatiemiddelen van de groentesnijder. Haar werkzaamheden variëren tussen tekstschrijven, vormgeven en websiteanalyse.

Chynna volgde de studie interactief vormgever. Na haar studie realiseerde ze onder andere een website voor Rijschool Nico Boots. Aan de Hogeschool van Amsterdam studeert ze momenteel media, informatie & communicatie. Lees mijn eerste artikel over front-end developer Martijn Jansen en zijn blik op de wereld.

Meer weten?