Didy Kurc

on

Hallo allemaal! Mijn naam is Didy Kurc, ik ben 21 jaar en zit in het vierde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam-West, en woon hier nog steeds met héél veel plezier.

Net als velen anderen, nam ook ik vorig jaar deel aan de module ‘Co-creatie digitale media’. Deze module is een onderdeel van de derdejaars specialisatie ‘Digitale mediastrategieën’, en tijdens deze module zullen wij, de MIC-studenten die dit vak volgen, content gaan creëren voor MICwatching.

Wat betreft het creëren van content heb ik al enige ervaring. Ik heb in het tweede jaar van mijn opleiding namelijk de specialisatie ‘Tekst schrijven’ gevolgd. Ik heb in dat jaar dan ook veel mogen schrijven en dus mogen creëren. Daarnaast heb ik in datzelfde jaar twaalf weken stage gelopen bij MADPAC; een online lifestyle magazine voor mannen. Ik was full-time actief als redacteur en schreef elke dag vijf tot tien artikelen voor dit mediaplatform. Deze artikelen hadden uiteenlopende onderwerpen: van mooie auto’s tot ‘lekkere vrouwen’, en van architectuur tot hard nieuws. Daarnaast ben ik ruim een halfjaar fulltime redacteur geweest voor de reportage redactie van Margriet, waar ik ontzettend veel mooie content heb mogen creëren, waaronder een aantal grote reportage artikelen, en vaste rubrieken.

Neem gerust een kijkje op mijn kanaal, en geniet van de content die ik gecreëerd heb! Reacties zijn meer dan welkom.

Ben je benieuwd naar mij of mijn mede-MIC studenten? Volg mij op Linkedin, en klik hier voor meer content gemaakt door mij.