Over Robin Gras

on

Hey, wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Mijn naam is Robin Gras en ik ben 21 jaar oud. Als student Media, Informatie & Communicatie creëer ik mede content voor deze blog.

Voordat ik begon op het MIC volgde ik de opleiding Marketing & Communicatie op het MBO. Tijdens deze opleiding raakte ik erg geïnteresseerd in marketing. Om deze reden koos ik na het MBO voor de opleiding Commerciële Economie op het HBO. Helaas werd tijdens deze opleiding vooral de wiskundige kant van de marketing belicht. Ik besloot te stoppen met de opleiding Commerciële Economie en te beginnen met de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Op het MIC wordt de marketing vooral vanuit een creatief oogpunt benadert. Dit bevalt mij erg goed. In het tweede leerjaar heb ik dan ook gekozen voor de specialisatie mediamarketing.

Alle MIC-studenten kregen in het tweede leerjaar de mogelijkheid om stage te lopen. Tijdens deze stageperiode heb ik gewerkt bij Sanoma. Gedurende deze weken mocht ik deel uit maken van het Sanoma Innovation Lab. Op deze creatieve afdeling worden vooral digitale start-ups opgericht. Deze digitale wereld beviel mij erg goed. Dit is de reden dat ik in het derde leerjaar heb gekozen voor de specialisatie Digitale Mediastrategieën.

Op MICwatchting zal ik voornamelijk schrijven over nieuwe trends in de digitale media. Ook vind ik het interessant om te schrijven over social media.

Wil je meer over mij te weten komen? Bekijk dan mijn Linkedin-profielCV foto