Even voorstellen… Julia de Jonge

on

IMG_1580Hi lieve lezer,

Tof dat je terecht bent gekomen op micwathing.nl! Hét online platform voor de interessantste inzichten in digitale mediastrategieën. Ik ben Julia, 19 jaar, en net als alle andere auteurs hier zit ik in het derde jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn specialisatie Tekstschrijven vorig jaar, doe ik -hoe verrassend- nu de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Ik heb stage gelopen op de webredactie van de EO, waar ik het kunst van de schrijven voor online publicatie heb geleerd 😉 Van mij kun je dus veel geschreven stukken verwachten!

Als een echte social mediajunkie ben ik vooral geïnteresseerd in communicatie via verschillende sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter, Instagram en zelfs Snapchat.

Daarnaast ben ik echt een reiziger, met studieambities in het buitenland. Ik ben niet alleen alleen erg geïnteresseerd in andere en vroegere culturen, maar ook in de ethische kwesties die bij cultuurverschillen komen kijken. Ik wil jullie graag leren hoe je als mediaprofessional hier online rekening mee kunt houden, natuurlijk via de eerder genoemde kanalen 😉

Heel veel leesplezier, en ik hoop dat je er iets van opsteekt!

0 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *