Over Marije Catsburg

on

Hallo!
Ik ben Marije en ik volg in 2015 de specialisatie Digitale Mediastrategieën. 

In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik de specialisatie Mediamarketing gedaan. Marketing is een intrigerend vakgebied en vooral de psychologische kant hiervan spreekt mij aan. Toch ben ik het liefst bezig met schrijven. Al sinds ik mijn eerste lettertjes kon maken ben ik gefascineerd door taal en teksten. Ik hoop hier later mijn werk van te kunnen gaan maken!

Tijdens mijn stage heb ik teksten geschreven voor een webshop. Deze stage heeft mij geïnspireerd om een eigen blog te beginnen. Vorig jaar ben ik begonnen met FISE Online, waar ik artikelen voor schrijf over films en series. Deze blog geeft mij de mogelijkheid om te oefenen en experimenteren met social media, SEO en het creëeren van content. Verder doe ik regelmatig wat freelanceklussen op het gebied van tekstschrijven. Sinds februari 2016 blog ik ook op The World in Cursive, waar ik naast columns ook (korte) verhaaltjes en andere creatieve schrijfsels post.

Mijn expertise ligt op het gebied van online marketing, schrijven, zoekmachineoptimalisatie en social media. Je kunt me ook vinden op LinkedIn. Feel free to add me!