Meet the editor; Roy Boere

on

Mijn naam is Roy Boere en ik bevind me momenteel in het derde jaar van de MIC opleiding met de specialisatie Digitiale Mediastrategieën. Na een opleiding als Grafisch Vormgever en mijn stage bij Bastiaan van Schaik kwam ik er toch achter dat ik toch nog niet helemaal klaar was met studeren. Na mijn stage ging ik werken voor Bastiaan van Schaik en via hem kwam ik aanraking met de PR & Media wereld. Dit was voor mij de uiteindelijk doorslag om nog verder te gaan studeren om uit eindelijk die gewilde dreamjob te krijgen. Inmiddels heb ik een eigen blog die goed loopt, en heb ik van dichtbij de ‘magazine wereld’ zien omvallen en hier komt dus ook deels de interesse en keuze voor digitale media uit voort.

Ik ben een sociaal persoon en heb dankzij mijn stages en werk al redelijk wat aan de media wereld mogen proeven. Ik vind het belangrijk dat mensen niet aan kom zetten met een ‘dat kan ik toch niet’ houding. Een motiverende en gezellig omgeving zorgt uiteindelijk voor een leuker resultaat. Door mijn opleiding als Grafisch Vormgever ben ik al redelijk wat bekend met alle Adobe programma’s en dit is een fijn voordeel. Kortom, het beloofd hard werken te worden in een hele kleine periode maar we hebben er zin in!

 DONT LET YOUR ONLINE PRECENSE BE GREATER THAN YOUR OFFLINE PRECENSE.

foto

 

“Ik ben Roy Boere, 23 jaar oud en editor voor Micwatching.nl. Wil jij meer weten over mij bekijk dan hier mijn TED Talk over hoe je geld kan verdienen met je blog, hier mijn interview met internet ondernemer Maaike Dorsteen of hier mijn ‘How to’ artikel over de eerste stappen op YouTube.”

0 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *